Consultant Enschede

Spreken thema’s als kiezen, leren en werken in de techniek jou aan? Ben jij het commercieel talent dat in staat is bedrijven te enthousiasmeren voor het coöperatieve concept van Werk en Vakmanschap en het netwerk met lidbedrijven uit te breiden? Dan ben jij de consultant die wij zoeken.

Als consultant ben jij de deskundig adviseur voor onze lidbedrijven en de oprechte coach in de loopbaan van kandidaten. Je hebt een uitdagende functie waarin dagelijks een beroep wordt gedaan op jouw commerciële talent en vermogen om lange termijnrelaties op te bouwen en te onderhouden met kandidaten en bedrijven.

Als consultant ben je in staat om de juiste (aankomende) technici te werven en te selecteren voor een optimale match. Je begeleidt hen als ze aan de slag gaan bij bedrijven in de regio.

De functie in het kort

  • Commerciële netwerker in de personele dienstverlening
  • Beheer en uitbouw van ons brede relatienetwerk
  • Coaching en begeleiding van onze gedetacheerde medewerkers en leerlingen
  • Professionele adviezen op het gebied van personeelsbeleid en opleidingen
  • Werving en selectie van gemotiveerde technische talenten

Wij bieden jou een dynamische baan met enthousiaste collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

Wij verwachten een afgeronde HBO-opleiding en enige jaren relevante werkervaring. Daarnaast ben je sterk in het aandragen van oplossingen, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en lever je door samenwerking een belangrijke bijdrage aan het resultaat van de organisatie.

Stuur je gemotiveerde sollicitatie en uitgebreide CV naar:
Werk en Vakmanschap
T.a.v. Larissa Klaassen
vestigingsmanager
l.klaassen@werkenvakmanschap.nl
Tel: 06-22414456