Contacten en CV’s op Promotiedagen Noord-Nederland

10 november 2016

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland is het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland. Op 8 en 9 november presenteerden meer dan 500 bedrijven zich op de beursvloer. Natuurlijk was Werk en Vakmanschap ook aanwezig met een stand.

“De promotiedagen geven ons de kans om in twee dagen tijd contacten aan te halen met bedrijven en nieuwe contacten te leggen. Veel ondernemers kwamen heel gericht naar ons toe met vragen over de werving van technisch personeel of het opleiden van leerlingen”, vertelt consultant Mirjam Jager. “We hebben al enkele vervolgafspraken gemaakt. De ervaring leert dat hier nieuwe plaatsingen uit zullen rollen.”

Technische kandidaten
Naast het leggen van contacten met bedrijven, bieden de dagen ook volop ruimte om bij te praten met scholen, gemeenten en UWV. Partijen waarmee Werk en Vakmanschap op tal van manieren samenwerkt. Leuk was dat Werk en Vakmanschap ook enkele werkzoekenden in de stand heeft mogen begroeten. “Slimme kandidaten; ze hadden een gratis ticket weten te bemachtigen en konden op deze manier zichzelf promoten. We hebben een aantal technici gesproken waarmee we zeker verder kunnen.”