Advies

Spectrim is dé specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technische specialisten op HBO- en WO-niveau voor zowel interim, projectmatige alsmede vaste opdrachten.

Uitdagende functies

Spectrim zoekt voor haar opdrachtgevers specialisten voor technische of technisch/commerciële functies in het midden en hoger kader. Uitdagende functies bij gerenommeerde technische en industriële bedrijven met volop doorgroeimogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen we graag met jou in contact. In een persoonlijk gesprek gaan we in op je werkervaring, interesses, ondernemerschap en ontwikkelingsperspectief.

Persoonlijk carrièreplan

Spectrim biedt carrièremogelijkheden waarbij je zelf bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Wil je je verdiepen of je kennis juist verbreden in de techniek? Werk je liever op projectbasis of in een vast dienstverband? Wij adviseren je bij het maken van keuzes en stellen een persoonlijk carrièreplan op. Daarnaast bieden we je optimale persoonlijke ontwikkeling, coaching en begeleiding on the job, eventuele aanvullende technische opleidingen en vaardigheidstrainingen.

De juiste voorwaarden

Spectrim biedt technische specialisten uitstekende voorwaarden om zich zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak te ontwikkelen:

  • Breed scala aan opdrachten bij gerenommeerde technische en industriële bedrijven
  • Persoonlijke carrièreplanning

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar technische specialisten met een afgeronde Bachelor- of Masteropleiding en relevante werkervaring.

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen we graag met jou in contact. In een persoonlijk gesprek gaan we in op je werkervaring, interesses, ondernemerschap en ambities. Neem eens een kijkje in de beschikbare vacatures of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.