Diensten

Welke baan is de juiste vervolgstap in jouw carrière? Wil je je verdiepen of je kennis juist verbreden? Werk je liever op projectbasis of in een vast dienstverband? Wij adviseren je bij het maken van keuzes en het stellen een persoonlijk carrièreplan op. Naast dat we jou diverse uitdagende technische topfuncties aanbieden informeren we je uitgebreid over het type organisatie zodat je een baan vindt die aansluit bij jouw wensen.

Werving en selectie

De adviseurs van Spectrim hebben de juiste kennis en expertise van de arbeidsmarkt en een intensief contact met talrijke toonaangevende bedrijven waar jij als technische specialist aan de slag kunt gaan. Aan de hand van jouw profiel en de kennis van de organisatie gaan we op zoek naar een passend functie. Pas als we er zeker van zijn dat de baan en de organisatie jou aanspreken stellen we je voor bij het bedrijf.

Detacheren

Als je via Spectrim aan de slag gaat dan wordt je tijdelijk of voor langere periode gedetacheerd bij één van onze relaties. We begeleiden je gedurende deze periode intensief waardoor jij het werk en de organisatie snel eigen kunt maken. Voordeel is dat je veel ervaring opdoet en je marktwaarde hiermee vergroot. Daarnaast bieden we, als dat nodig is, gerichte cursussen of trainingen om jouw competenties verder te ontwikkelen. Na de detacheringperiode behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Spectrim Academy

Aandacht voor jouw ontwikkeling, dat vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in competentiegerichte opleidingen en trainingen die nodig zijn om door te kunnen groeien binnen jouw vakgebied. Binnen de Spectrim Academy zijn al deze activiteiten ondergebracht waarbij we nauw samenwerken met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen we graag met jou in contact. In een persoonlijk gesprek gaan we in op je werkervaring, interesses, ondernemerschap en ambities. Neem eens een kijkje in de beschikbare vacatures of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.