Vakgebieden

Bij Spectrim vormen jouw carrièrewensen ons uitgangspunt. Wij hebben uitdagende banen bij opdrachtgevers in uiteenlopende technische sectoren. Afhankelijk van jouw behoefte gaan wij aan de slag.

Dankzij ons brede netwerk kun je tal van kanten op. Ervaren en hoogopgeleide technici bieden wij een uitstekende werkomgeving om te kunnen doorgroeien. Zij kunnen aan de slag in de elektro-, proces-, infratechniek, automotive, werktuigbouwkunde en in de mechatronica.

Werktuigbouwkunde

Heb jij een opleiding en/of ervaring in de werktuitbouwkunde (WTB)? En ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan ben je bij Spectrim aan het juiste adres. Voor uiteenlopende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar hoogopgeleide technici zoals jij die graag een stap in zijn/haar technische carrière zetten.

Bekijk direct onze vacatures in de werktuigbouwkunde

Elektro en Mechatronica

Als electrical engineer houd jij je bezig met elektronische apparatuur. Je ontwikkelt, test en bent verantwoordelijk voor de juiste productie van verschillende elektronische producten. Je bent accuraat en weet jouw analyses duidelijk over te brengen aan productiemedewerkers. Bij Spectrim vind je dé baan als electrical engineer.

Bekijk direct onze vacatures in de elektrotechniek en mechatronica

Proces

Als procestechnoloog houd jij de dagelijks bezig met het optimaliseren van technische werkprocessen. Met een wijde blik zorg je ervoor dat het bedrijfsproces continu verbetert, binnen de gestelde budgeten en conform de technische en wettelijke specificaties. Je hebt een sterk analytisch vermogen en behoudt het overzicht over grote en complexe werkstructuren. Wij verbinden technisch talent die toe zijn aan een vervolgstap in hun carrière met uitdagende opdrachtgevers.

Bekijk direct onze vacatures in de procestechniek

Infra

Als specialist infrastructuur ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en prestaties van de technische infrastructuur binnen een werkproces. Je ontwerpt, onderhoudt en verbetert de infrastructuur met de nieuwste technische mogelijkheden. Je werkt nauw samen met andere technische specialisten en faciliteert in de juiste infrastructuur die zij nodig hebben.

Bekijk direct onze vacatures in de infratechniek

Automotive

De mobiliteitsbranche verandert in hoog tempo. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Dat vraagt om specialisten met kennis van zaken. Onze specialisten hebben de expertise in huis om hier invulling aan te geven.

Bekijk direct onze vacatures in de automotive