Advies

Adequaat kunnen inspelen op technologische ontwikkelingen, dat is voor elke onderneming van belang. Ambitieuze technische specialisten zijn daarbij een voorwaarde. Spectrim brengt u in contact met deze specialisten.

Werkwijze

Dankzij de expertise binnen de techniek op het gebied van arbeids(markt)vraagstukken is Spectrim op strategisch niveau een sparringpartner voor haar opdrachtgevers. Daarbij denken we buiten de gangbare paden om en zorgen we met onze brede aanpak voor adequate oplossingen. Afhankelijk van de situatie werft en selecteert Spectrim een tijdelijke technische specialist of wordt de keuze gemaakt om de deskundigheid van een interimmer in te schakelen. We matchen op inhoud. Weloverwogen en creatief.

Specialisme

Door onze jarenlange ervaring bij industriële topbedrijven zijn wij in staat om de juiste technische specialist te vinden. Passend binnen de organisatie, het functieprofiel en met ambitie. Onze specialisten weten waarover ze praten en zijn niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken, maar ook van de toepassing ervan. Ze zijn in staat om zowel conceptueel, strategisch als operationeel binnen uiteenlopende organisaties mee te denken.

Onze technische specialisten beschikken over een bachelor- of masteropleiding en relevante werkervaring in de volgende vakgebieden:

  • Automotive
  • Elektrotechniek
  • Infratechniek
  • Procestechniek
  • Werktuigbouw