Diensten

Spectrim is voor veel toonaangevende bedrijven een partner als het gaat om de werving, selectie en detachering van technische specialisten op HBO- en WO-niveau. Dankzij onze kennis van de branche maar ook onze jarenlange ervaring op dit gebied zijn we in staat om de juiste kandidaat aan u voor te stellen.

Wilt u persoonlijk en maatgericht advies, neemt u dan contact op met één van onze consultants op een vestiging bij u in de buurt.

Werving en selectie

Spectrim heeft een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde technische specialisten met ervaring in uiteenlopende vakrichtingen. Wij weten wat hen beweegt. We kunnen specifiek voor uw bedrijf een wervings- en selectietraject opstarten. Daarbij formuleren we een functieprofiel en zetten een breed scala aan diensten in. Uiteindelijk selecteren we de kandidaten die voor uw bedrijf interessant zijn. Hiermee bespaart u tijd en komt u direct met hen in contact.

Detacheren

Uw bedrijf is continu in beweging, uw medewerkers ook. Daarom streeft u naar de optimale flexibiliteit die detacheren u biedt. U kunt op elk moment putten uit een omvangrijk bestand van gekwalificeerde technische specialisten. Deze specialisten gaan gedurende een bepaalde periode voor u aan de slag. Deze werkwijze draagt bij aan de continuïteit van uw personeelsbestand. Bijkomend voordeel is dat de personeelskosten vooraf inzichtelijk en dus beheersbaar zijn. Detacheren biedt uw bedrijf flexibiliteit én zekerheid.

Spectrim Academy

Aandacht voor de ontwikkeling en uitbreiding van de expertise van onze specialisten, dat vinden wij belangrijk. Wij bieden diverse competentiegerichte opleidingen en trainingen aan die nodig zijn om door te kunnen groeien binnen het vakgebied. Binnen de Spectrim Academy zijn al deze activiteiten ondergebracht waarbij we nauw samenwerken met gerenommeerde opleidingsinstituten.

Wilt u persoonlijk en maatgericht advies, neemt u dan contact op met één van onze consultants op een vestiging bij u in de buurt.